CHINEES RESTAURANT GREEN TEA DIM SUM BAR

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 51 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinees Restaurant Green Tea Dim Sum Bar. Meer weten? Ontdek meer

11 aug 2022 om 6:19 Echt heerlijk eten! Ik ga hier zeker vaker bestellen.
5 aug 2022 om 21:53 Lekker, goede vega opties :)
18 jun 2022 om 22:47 Het eten is een aanrader. Alleen beter van de website bestellen of gewoon langsgaan. Thuisbezorgd heeft het eten niet eens opgehaald en gebracht… Ook na 3uur geen contact kunnen krijgen met Thuisbezorgd. Restaurant heeft alles op orde!!
30 apr 2022 om 16:28 Echte gefermenteerde Miso soep en geen dashi !
6 apr 2022 om 21:07 Eten was prima maar helaas duurde de bezorging erg lang.
3 apr 2022 om 8:15 Ik had me verheugd op dim sum. Toen ik der opdiende was alles koud.
28 mrt 2022 om 12:40 heel ontevreden, eten was smakeloos en koud ! Betaalde ruim 40 euro voor twee personen. Ga hier nooit meer iets bestellen! Pieter Bokhoven
21 mrt 2022 om 14:12 Na het eten na een uur nog niet bezorgd was, maar gaan bellen waar het bleef. Kreeg te horen, dat thuisbezorgd het eten bij hen nog niet had opgehaald. Uiteindelijk werd het na nog eens een half uur bij ons bezorgd. Alles koud.
1 mrt 2022 om 5:46 Soep was lauw, dan is de smaak minder. Vorige keer lekker warm. Prettige bezorgster.
27 feb 2022 om 21:08 Food was way late, "vegan" dish had omelette rolls in.
24 feb 2022 om 20:19 Really good food, unfortunately the delivery from thuisbezorgd is horrible. It took us over two hours to get our food. Called the restaurant and they already prepared the food but no riders showed up.Tip; order through the website of the restaurant!
23 feb 2022 om 20:05 Lekkere Shui gao soup en Won ton chicken soup! Prettige bezorger.